У нового Kia Sportage 2022 виявилося два варіанти кузова

Вперше Kia Sportage буде мати різні версії. Для ринку Америки і Азії буде доступний варіант з довгою колісною базою, а для європейців підготували коротку модифікацію, яка дебютує восени.

У довжину велика версія Спортейдж становить 4660 мм (на 175 мм більше, ніж у попередника). Колісна база збільшилася на 85 мм – до 2755 мм, відповідно і місця для ніг стало більше і багажник виріс в розмірах і становить 637 л.

Автомобіль побудований на тій же платформі N3, що і Hyundai Tucson останнього покоління. Під капотом може бути 1,6-літровий бензиновий мотор T-GDI потужністю 180 к. с. з шестиступінчастою МКПП чи опціональним 7-ступінчастим роботом або 2,0-літровий турбодизель на 186 к. с. з восьмиступінчастою АКПП. У базі Sportage має тільки передній привід, а за доплату буде доступний повний.

Пізніше буде доступний 1,6-літровий дизель на 136 “конячок”, класичний гібрид потужністю 230 к.с., а також плагін-гібридної, що видає близько 265 кінських сил.

Також новий автомобіль отримає систему Terrain Mode, яка дозволяє вибирати один з п’яти режимів їзди (Drive, Comfort, Eco, Sport і Smart). Покупцям запропонують легкосплавні диски розміром від 17 до 19 дюймів. У салоні Sportage оснащений двома 12-дюймовими екранами: цифрова приборна панель і тачскріном мультимедіа.

Масштабний дебют Kia Sportage 2022 відбудеться до кінця цього року, інформації по цінам в Україні поки немає.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти