Оголошені ціни і комплектації нового Duster 2021

Однією з найбільш популярних моделей Dacia / Renault є кросовер Duster. Поєднання технологічних і експлуатаційних характеристик, естетичності зовнішнього вигляду і доступності ціни роблять його затребуваним в тому числі і на українському ринку.

З 2010 року по даний час продано близько 2 млн. авто, включаючи 200 000 покупців в самій Німеччині. Модифікація Dacia Duster передбачає світлодіодні фари, покажчики повороту, видозмінені задні ліхтарі, удосконалену мультимедійну систему і ряд нововведень в екстер’єрі та багато іншого.
Важливо відзначити, що новий Duster більш адаптований до системи охорони навколишнього середовища. Кількість викидів CO2 значно скоротиться, що досягається за допомогою бензинового турбомотора ТСЕ 150.

Крім уже перерахованого, впроваджена система попередження водія про сліпих зонах, допомога при рушанні з підйому і при спуску зі схилу (виключно для повнопривідних версій). Полегшують їзду також “паркувальний асистент” і камера кругового огляду.

Вихід нового Duster запланований на вересень 2021 року. Відносно цін, поки немає точної цифри, але вартість починається з позначки в 12 000 євро за базову модель, 13 000 і 14 500 євро за моделі комфорт-класу, а також 16 000 євро за топову комплектацію.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти