Представлений електричний клон УАЗ «Буханки»

Німецька компанія-виробник Electric Brands, яка порівняно недавно вийшла на сучасний ринок, планує запустити в реалізацію бюджетний комерційний автомобіль Xbus. Придбати його можна буде через рік зі стартовою ціною від 17 380 тис. Євро.

Покупець зможе вибрати серед дев’яти різних кузовних варіацій, серед яких як дво- і чотиримісний пікапи, так і мінівен або фургон. Дизайнерські рішення багато в чому перетинаються з класичним УАЗ “Буханець”.

Хоча стиль салону нового Xbus досить лаконічний, йому все ж притаманні деякі акценти. Наприклад, круглі фари виведені прямо на кермо кнопки трансмісії або великий тачскрін в центрі передньої панелі.

Кожне колесо має електромотор. Їх стандартна потужність дорівнює 20 кінським силам, в той час як пікова досягає 75 кінських сил. Максимальна швидкість автомобіля ─ 100 км / год, вантажопідйомність пасажирської і вантажної версій становить 450 кг і 600 кг відповідно.

В цілому, Xbus дуже легкий, що дозволяє йому проїхати 200 км без підзарядки навіть з батареєю на 10 кВт / год. Використання опціонної батареї на 30 кВт / год збільшує запас ходу до 300 км / год.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти