Ланос по-японськи: у продажу з’явився унікальний вживаний автомобіль

На торговому майданчику Ebay з’явилося оголошення про продаж унікального японського седана – Subaru Impreza WRX STi Spec C 2005 року. Випущено було тільки 1000 таких моделей з праворульним компонуванням.

Даний автомобіль був привезений з Японії до Великобританії. Знаходиться він в ідеальному стані і встиг проїхати всього 60 тис. км. Продати його планують приблизно за 40 300 $.

Subaru Impreza WRX STi Spec оснащувався 2,0-літровим оппозитним мотором з потужністю в 280 кінських сил і 422 Нм крутного моменту. ДВС працює в парі з шестиступінчастою МКПП і фірмовою системою повного приводу з диференціалом DCCD.

Головними відмінностями Impreza Spec C від звичайної STI були: спортивні налаштування підвіски, поліпшені гальма і менша на 90 кілограм маса самого автомобіля.

Зниження ваги досягли за допомогою більш тонкого лобового скла, алюмінієвої кришки багажника, а також було зменшено кількість звукоізоляції. У стандартному оснащенні моделі немає ні кондиціонера, ні електросклопід’ємників, а відмінною рисою спортивного седана є вентиляційний люк у даху і колісні штамповані диски 16-го діаметру, але також модель пропонувалася з 17-дюймовими легкосплавними дисками фірмового бронзового кольору.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти