Renault готує практичні моделі з незвичайним ГБО

Провідні компанії-виробники автомобілів в світі змістили акцент від створення класичних “розеткових” моделей електромобілів до впровадження альтернативних джерел енергії, зокрема водню. Так, до кінця 2021 року компанія Renault планує представити лінійку величезних практичних машин з незвичайним ГБО. До неї цю тенденцію підтримували Toyota, BMW, Honda, Hyundai та багато інших.

Мета компанії Renault ー електрифікувати комерційний транспорт за допомогою водневих паливних елементів. Для швидшої реалізації проекту Hyvia вона підписала угоду з американським виробником електрохімічних генераторів та водневих заправок Plug Power.

Вперше така установка буде використана в моделі Renault Master. Планується випуск трьох модифікацій: мікроавтобуса місткістю 15 осіб Citybus H2-TECH, вена Van H2-TECH і просторого фургона Chassis Cab H2-TECH. Запас ходу складе як мінімум 300, 500 і 250 км відповідно. Всі представлені модифікації ー це гібрид водневого і батарейного електрокара з акумулятором на 33 кВт / год і балонами для водню на 3-7 кг.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти