Mercedes Maybach 6 помітили на зйомках нового «Бетмена»

Як відомо, зараз проходять зйомки нової картини “Бетмен”. Письменниця і блогер Грейс Рендольф опублікувала фото зі знімального майданчика на своїй сторінці у Твіттері. Головний актор кінокартини Майкл Кітон був помічений поруч з купе-версією ефектного концепт-кара Mercedes Maybach 6.

На знімках можна помітити Рендольф, Кітона, схожого на Брюса Уейна і темно-синій Maybach Vision 6. Також не можна прогнозувати, як глядач оцінить гру Роберта Паттінсона в образі нового Бетмена, але можна бути впевненим в приголомшливому вигляді Бетмобіля. Ймовірно, в основі його конструкції лежить класичний Dodge Charger або Plymouth Barracuda, проте ззаду він обладнаний двигуном з декількома масивними турбонаддувами.

Концепт автомобіля має чотири компактні синхронні електродвигуни з постійними магнітами для повного приводу з батареєю, розташованою під кузовною частиною. Транспортний засіб здатний розвинути потужність до 738 кінських сил, що дозволить розігнатися до 100 км / год. менш, ніж за 4 секунди. Заявлений запас ходу складає понад 322 км / год.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти