Ціни на новий Chevrolet Corvette б’ють всі рекорди

Вартість нового Chevy Corvette C8 у дилерів на 100 000 дол. перевищує її ринкову ціну. Компанія Chevrolet повідомила про припинення прийому замовлень на дану модель.

Випустивши останнє покоління Corvette C8 у 2019 році, виробник зіткнувся з небувалою нині ситуацією на ринку: величезні націнки від дилерів згодом зовсім не зникли, навпаки – зросли, побивши всі рекорди.

Головною причиною цих подій вважається невисока ціна автомобіля, заявлена ​​Chevrolet, нижча на 60 тис. дол. Однак, на практиці виявилося неможливим придбати машину за таку суму. Більш того, управління GM з’ясувало, що кабріолет Corvette C8 Stingray 2021 виставлений на продаж за 116 тис. дол., хоча рекомендована виробником роздрібна ціна дорівнює 81 тис. дол.

Зареєстровані випадки з набагато більшою націнкою. Так, дилер продав Corvette Stingray Coupe 2LT за 127 тис. дол, General Motors же встановив на нього ціну в 67 тис. дол.

У Каліфорнії дилер продав Corvette Stingray Convertible 3LT 2021 року майже за 169 тис. дол., незважаючи на рекомендовану ціну майже 94 тис. дол. Найвища націнка виявлена ​​у Флориді, де Corvette Stingray Coupe 1LT 2021 року було продано за 161 тис. дол. замість 61 тис. дол.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти