В Україні почали будівництво нової міжнародної траси

В Україні приступили до будівництва нової автомобільної траси, що з’єднує Київ і Кишинів. На ділянці розміром 17 км завершилися роботи з нанесення останнього шару покриття.

Як повідомляє пресслужба державного агентства “Укравтодор”, у Вінницькій області цілодобово продовжують укладати дорогу на трасі Немирів-Ямпіль, яка є частиною вищезгаданої магістралі. Крім цього, передбачається ремонт семи мостів на трасі, тому на дорогах 24/7 працює 300 спеціальних машин і 350 дорожніх працівників.

Паралельно, триває капітальний ремонт ділянки на трасі Київ-Харків-Довжанський. Відомо, що на дорозі фрезерують застаріле покриття й укладають щебенево-мастиковий асфальтобетон.

У перспективі планується ремонт двох шляхопроводів, реконструкція зупинок транспорту і тротуарів, а також облаштування металевої бар’єрної огорожі. Стосовно технологічних нововведень, очікується монтаж системи відеоспостереження, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом, установка LED-освітлення і багато іншого. Все це хочуть встигнути закінчити до Дня Незалежності. Нагадаємо, що остання реконструкція проводилася у 2004 році.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти