Skoda запустила виробництво нової Fabia

Чеський автовиробник Skoda випустив нову модель Fabia. Зовні машина очевидно змінилася, збільшилася в габаритах і стала безпечнішою. Новий контактний хетчбек четвертого покоління виробляється одночасно з моделями Scala і Kamiq.

Вартість модернізації виробничих процесів вимагає великих вкладень, а саме – 110 млн євро. Однією з головних причин є переорієнтація на роботів для автоматизації численних етапів.

Skoda Fabia четвертого покоління побудована на платформі MQB-A0, яка і збільшила її в розмірах. Об’єм багажного відсіку збільшився на 50 л і дорівнює 380 л. Коефіцієнт будь-якої опори становить 0,28. Мотори представлені двома 1,0-літровими атмосферними трьохциліндровими бензиновими агрегатами потужністю 65 і 80 кінських сил. Запропонована пара наддувних моторів такого ж обсягу досягає 95 і 110 кінських сил.

Топові варіації нової Fabia оснащені 1,5-літровою турбочетвіркою на 150 кінських сил. Серед електронних помічників: адаптивний круїз-контроль, система дотримання рядності руху і паркувальний асистент.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти