Кросовер Ford Mustang Mach-E потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Кросовер Ford Mustang Mach-E Extended Range RWD встановив рекорд по дальності пробігу на одній кіловат-годині, потрапивши до Книги рекордів Гіннесса. У електрокарі в цей час знаходилося троє людей, серед яких був кореспондент BBC Пол Кліфтон. Цікаво те, що метою поїздки була скоріше демонстрація можливостей запасу ходу електрокара в порівнянні з паливними двигунами, ніж встановлення рекорду.

Проте, даний експеримент показав, що електромобілі є універсальними у використанні та підходять кожному. За словами команди Ford, вони відмінно впораються як з короткими поїздками по місту або на роботу, так і з далекими подорожами.

Маршрут починався з населеного пункту Джон О’Гроутс на півночі Шотландії і завершився біля мису Лендс-Енд в Великобританії. При повністю зарядженій батареї, транспортний засіб рухався з показником одна кіловат-година на 10,5 км.

Дана модель обладнана електромотором потужністю 295 кінських сили та батареєю на 88 кіловат-годин. Хоча паспортний пробіг за умови повного заряду дорівнює 610 км, реально можна досягти показника більше 800 км. Наприклад, на маршруті в 1 тис. 352 км акумулятор підзаряджали всього два рази з загальним часом 45 хвилин. За даними компанії Ford, десять хвилин на 150-кіловатному терміналі додадуть Mustang Tech-E ще 117 км пробігу.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти