Покупці почали отримувати найдешевші кросовери Skoda

Чеський виробник автомобілів Skoda запустив поставки бюджетної моделі Kushaq з 28 червня. Вона представлена ​​в п’яти колірних варіаціях: Candy White, Reflex Silver, Carbon Steel, Tornado Red, Honey Orange, а також трьох комплектаціях: Active, Ambition і Style.

Це серія бюджетних кросоверів з 1,0-літровим мотором TSI з 113 к.с. Пізніше планується впровадити також 1,5-літровий пристрій з 148 к.с. Однак, обидва можуть функціонувати з 6-ступінчастою механічною або автоматичною КП. Стандартна комплектація складається зі світлодіодних протитуманних фар і задніх ліхтарів, а також 17-дюймових легкосплавних колісних дисків.

Салон автомобіля обладнаний сучасною мультимедійною системою з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink, двухспицевим рульовим колесом і вентильованими сидіннями. Комфортне пересування забезпечують шість подушок безпеки, система екстреного гальмування, камера заднього виду та паркувальні датчики.

Kushaq має вже впізнавану хромовану радіаторну решітку зі сріблястими рейлінгами. На цей раз виробник зробив вибір на користь напису з назвою бренду замість логотипу на дверях багажника. Ціна новинки починається від 14 100 тис. дол.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти