Представлено неймовірний Porsche 911 спеціально для українських доріг

Тюнінг-ательє Gemballa збирається випустити суперкар Marsien.

Gemballa Marsien – свого роду триб’ют ралійному Porsche 959, який виграв марафон Париж-Дакар в 1986 році. За його основу взяли сучасне купе Porsche 911 Turbo S і переробили його на подобу 959 – розширили крила і додали характерне антикрило.

Модернізацією двигуна займалися фахівці компанії RUF. Потужність 3,8-літрової турбової шістки підняли до 740 кінських сил, але при бажанні її збільшать і до 830 конячок. Навіть у базовій версії розгін до сотні займає 2,6 с, а максимальна швидкість – 330 кілометрів на годину

Для бездоріжжя був збільшений дорожній просвіт (може досягати 250 мм), доданий захист нижньої частини і встановлені позашляхові покришки.

Також доступні різні режими їзди для різних типів дорожнього покриття. А ще Gemballa Marsien отримав іншу підвіску від KW Automotive і елементи трансмісії від Porsche Cayenne.

Всього буде випущено 40 Gemballa Marsien. Екстремальний тюнінг Porsche 911 Turbo оцінили в 585000 $, плюс приблизна вартість донора $ 210000. Також клієнт може замовити і ралійну версію автомобіля.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти