Вбивця McLaren і Ferrari: новий Aston Martin Valhalla отримав три мотора на 937 кінських сил

Гібридний суперкар Aston Martin Valhalla вперше показали кілька років тому. Нова модель оснащена трьома моторами на 937 кінських сил і здатна пересуватися тільки в електричному режимі на передньому приводі.

Спеціально для даної моделі виробник розробив двигун твін-турбо V6 з метою його використання разом з гібридною силовою установкою. Але в результаті, Valhalla отримав іншу систему.

Замість цього, на ринок вийде електрокар з двічі турбованим V8 об’ємом 4 літри. Кожна вісь оснащена електричним двигуном, а сумарно три мотора дозволяють отримати показник 937 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту. Це робить Aston Martin Valhalla рівним конкурентом моделям McLaren і Ferrari. Силова установка включає 8-ступінчасту АКПП з подвійним зчепленням. Вага машини ─ 1550 кг. Розгін до 100 км / год досягається за 2,5 с. Максимальна швидкість досягає позначки 330 км / год.

Дизайн сучасний і високотехнологічний, зовнішній вигляд помітно змінився на краще. Кузовні елементи отримали іншу форму, відбулися зміни в світлотехніці, бамперах і дизайні коліс. Додалася передня решітка з горизонтальними хромованими перекладинами, яка виступає традиційним елементом серед такого модифікованого концепту.

Ціну поки не розкрили, як і вид салону. Ймовірно, оздоблення салону буде зроблено з дорогої натуральної шкіри, а оснащення – стриманим. Прем’єра моделі запланована після 2022 року. Надалі є ймовірність виходу трекового варіанту Aston Martin Valhalla AMR з принципово новою аеродинамікою.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти