Новий Nissan Frontier 2022 скоро з’явиться у продажу

Стало відомо, що новий пікап Nissan Frontier 2022 сходить з конвеєра. У дилерські центри модель надійде в кінці серпня. Його відмінними рисами є сміливий дизайн і потужність, особливо в порівнянні з попередньою версією. Новинка буде доступна в двох комплектаціях: King і Crew Cab з вантажними платформами в розмірах 1,5 та 1,8 м. Весь модельний ряд оснащений міцною конструкцією, яскраво вираженими крилами і різкістю рис в оформленні.

Продуктивність. Автомобіль має вбудований 3,8-літровий V6 потужністю 310 кінських сил і показником 381 Нм крутного моменту. Двигун функціонує з 9-ступінчастою АКП. Нова модель також передбачає збільшений передній стабілізатор поперечної стійкості та нові гідравлічні опори кузова, здатні знизити вібрацію від дороги на 80%.

Обладнання. Базові моделі Nissan Frontier отримають найбільш просте устаткування. Топові варіанти пропонують покупцеві відчути принади аудіосистеми Fender преміум-класу з 10 динаміками, підігріву передніх сидінь та керма. Додатковими бонусами комплектації можна назвати бездротову зарядку для смартфона, збільшений 9-дюймовий екран й інтелектуальний монітор для виявлення рухомих об’єктів і з режимом бездоріжжя.

Технології. Що стосується технологій, новинка має комплекс програм, створених з метою допомоги водієві. Серед них: моніторинг сліпих зон, виявлення пішоходів, автоматичне гальмування, допомога при далекому освітленні, інтелектуальний круїз-контроль, технологія розпізнавання дорожніх знаків й інші.

Салон. Салон Nissan Frontier також піддався деяким змінам. Це стосується більш сучасного дизайну з сидінням Zero Gravity, інформаційних дисплея та екрану з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Крім цього, модель має акустичне багатошарове скло й додаткову шумоізоляцію.

Джерело auto-portal.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти