Що буде, якщо схрестити суперкар Ferrari з електрокаром Tesla: фото

У Мережі з’явилися перші зображення нового позашляховика R101 від австралійської компанії Battle Approved Motors. Кошти на його створення отримують за допомогою краудфандингу, що вже дозволило зібрати 830 тис. дол.

Зовні він демонструє, як може виглядати суміш суперкара Ferrari з електрокаром Tesla. Вихід на ринок очікується в 2022 році. На створення позашляховика пішло вже більше п’яти років. Його поява ー це спільна праця глави компанії Battle Approved Motors і колишнього BMX-гонщика.

Майбутня модель являє собою двомісний квадроцикл з паралельною посадкою пасажирів, розрахований на бездоріжжя. Для цього в конструкцію закладуть внутрішній каркас безпеки для активної їзди з системою повного приводу. Інформацію про силову установку поки не розкривають, але вона, скоріш за все, буде потужнішою, ніж бензинові аналоги.

Позашляховик отримає інноваційну підвіску, здатну в автоматичному режимі змінювати дорожній просвіт в різних умовах місцевості. На зображеннях видно, що в моделі встановлять чотири сенсорні дисплеї, один з яких розташується на рульовому колесі. Центральний екран, по аналогії з Tesla, отримає вертикальне розташування.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти