Представлений новий Porsche Macan 2022

Компанія Порше оновила свій популярний кросовер Макан, а вже в наступному році планує випустити електричну версію автомобіля

Рестайлінг вніс невеликі зміни в екстер’єр та інтер’єр моделі. Стандартні версії Macan S і GTS стали більш потужними, а версія Turbo тепер не пропонується.

У базі автомобіль оснащений двигуном об’ємом 2,0-літра і потужністю 265 кінських сил. Для Macan S передбачений 3,0-літровий двигун на 380 к.с. А ось Macan GTS має той же 2,9-літровий V6, що і раніше, але його потужність зросла до 440 “конячок” Тобто, версія GTS видає таку ж потужність як минулий Macan Turbo.

Всі мотори працюють в парі з коробкою передач PDK на 7 швидкостей з подвійним зчепленням. Привід – повний.

Зовні новий Macan 2022 року можна відрізнити по трішки зміненій решітці радіатора, передньому бамперу, противотуманкам, а також чорному задньому дифузору. А ось всередині на зміну більшості традиційних кнопок на центральній консолі прийшли тактильні органи управління, з’явився новий важіль КП, а також кермо, як у Porsche 911.

Тепер світлодіодні фари і дзеркала Sport Design входять в базову комплектацію автомобіля, а розмір колісних дисків починається з 19 дюймів.

Перші поставки оновленого Porsche Macan заплановані на жовтень цього року.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти