В Україну повернулися автомобілі MG: які моделі доступні

В Україні пройшла презентація нових моделей відомого британського бренду MG, який зараз входить до складу китайського концерну SAIC.

Старт продажів нових моделей почнеться у вересні, а продавати автомобілі офіційно буде Winner Imports Ukraine.

Україна є першою країною в Східній Європі, де відкрилося представництво бренду. У вересні відкриються 12 дилерських центрів по всій країні, а потім їх кількість збільшиться до 28. В основному салони будуть знаходитись разом з дилерськими центрами Ford.

Автомобільний бренд з багатою історією відразу пропонує українському покупцеві чотири моделі і п’яту в перспективі.

MG5

Доступний седан, який можна придбати від 13 500 $.

Оснащується автомобіль 1,5 літровим атмосферним двигуном на 115 к.с. і 5-ступінчастою МКПП. Всього в Україні будуть доступні три версії, базова з механікою, а топові з варіатором.

MG ZS

Компактний кросовер, ціна якого починається від 16 500 $. Під капотом такий же двигун, як у седана, на 1,5 літра і 115 кінських сил. Ще обіцяють турбований двигун об’ємом 1,3 літра.

Незважаючи на компактні розміри, місця в кросовері досить, а салон виглядає привабливо.

MG ZS EV

За фактом цей кросовер є копією попередньої моделі, але повністю електричною.

Автомобіль має електромотор на 140 кінських сил і запас ходу в 263 км по WLTP.

Представлений електромобіль в максимальній комплектації за ціною 34 000 $.

MG HS

Ціна на кросовер починається від 20 300 $. За ці гроші пропонують непогано укомплектований передньопривідний автомобіль з турбованим двигуном на 1,5 літра і 169 к.с. Коробка 7-ступеневий автомат. В майбутньому повинна з’явитися дволітрова версія з повним приводом і потужністю 231 к.с.

MG Marvel R

Незабаром в Україну ще повинен прийти електричний повнопривідний кросовер з двома моторами потужністю 288 к. с. Першу сотню по паспорту авто набирає за 4,9 секунди, а запас ходу складає 370 км по циклу WLTP. Орієнтовна ціна електромобіля – 40-50 тис. євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти