Відразу дві новинки від Volkswagen: відбулася офіційна прем’єра Passat і Tiguan

Компанія Volkswagen презентувала для ринку Китаю оновлені моделі Passat і Tiguan. Моделі досить істотно змінилися в порівнянні з попереднім поколінням.

Відзначимо, що відомий у всьому світі седан і раніше мав відмінності від глобальної моделі, а ось кросовер вперше відійшов від класичного дизайну світової моделі, правда, зміни торкнулися тільки салону.

Зовні у Passat змінився передній бампер, злегка оновилися передні фари, а ось задня оптика зазнала суттєвих змін. У базовій комплектації седан оснащується класичною решіткою радіатора з хромованими вставками, а в більш дорогих варіаціях встановлюється решітка з точковим візерунком з відсиланням до фірмового стилю Mercedes.

Довжина автомобіля збільшилася до 4,95 м., а от інші параметри залишилися без змін.

В салоні ми бачимо нове кермо з оригінальним блоком сенсорного керування електронними системами автомобіля.

Під капотом може бути бензиновий турбодвигун TSI на 1,4 і 2 літри з потужністю 150, 186 і 220 кінських сил. Крім цього, також доступна версія з гібридною силовою установкою на основі 1,4 TSI. Ю Всі автомобілі комплектуються роботизованою трансмісією DSG.

Що ж стосується Volkswagen Tiguan, то німці вирішили не вводити особливих змін в модель як в технічному плані, так і в плані дизайну, але тепер в назві він отримав приставку “L”. Лінійка моторів така ж як і на Passat, але Tiguan також отримав спеціальну версію c системою повного приводу.

Volkswagen Tiguan L в салоні тепер має нову панель приладів, змінене рульове колесо з сенсорним блоком керування системами, а також збільшений тачскрін екран мультимедійної системи.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти