KIA показала Sportage нового покоління в ексклюзивному кольорі кузова: фото

KIA Sportage п’ятого покоління отримав новий оливково-зелений відтінок кузова в максимальній комплектації, а також 19-дюймові двоколірні легкосплавні колісні диски.

Довжина кузова саме цієї моделі становить 4660 мм, при колісній базі 2755 мм. Справа в тому, що на ринках Південної Кореї і Північної Америки KIA Sportage запропонований зі збільшеними розмірами, в той час як в Європі кросовер буде тільки в короткій версії.

Топова комплектація зовні не особливо відрізняється від більш простих. Тут важливо відзначити змінені передні світлодіодні фари і задню оптику.

Також на фотографіях можна побачити як буде виглядати салон в більш простих версіях. У ньому не буде двох 12,3-дюймових цифрових дисплеїв, які відповідають за приладову панель і мультимедійну систему. Замість нього тут розташувався невеликий монохромний монітор, яким можна керувати за допомогою поворотних елементів по його краях, а також фізичними кнопками.

Також в базових комплектаціях клімат-контроль замінює стандартний кондиціонер. Таким чином фото дають можливість побачити як новий KIA Sportage буде виглядати в реальному житті в різних комплектаціях.

Нагадаємо, що європейська модифікація KIA Sportage повинна дебютувати у вересні цього року.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти