Китайці підготували класний дешевий кросовер

Компактний кросовер GAC Trumpchi GS4 вийшов на ринок в 2015 році, а через чотири роки було представлено нове покоління, а в 2020 він обзавівся новими версіями: купе-кросовер і подовжений семимісний GS4 Plus.

Рестайлінг приніс Trumpchi GS4 нову решітку радіатора з цікавим малюнком. При цьому покупці зможуть вибирати її з трьох доступних варіантів, в тому числі і з попередніх поколінь.

Ззаду у автомобіля з’явилася нова оптика з чорною вставкою і тонкою червоною лінією. Емблему марки трохи перенесли вгору. Салон змінам не піддався. У його оснащення як і раніше входить цифрова приладова панель, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, клімат-контроль, камери кругового огляду і адаптивний круїз-контроль. Також тепер доступна комбінація салону з чорної і червоної шкіри.

Під капотом розташувався 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун на 169 кінських сил. (265 Нм), який агрегатується з МКПП на шість передач або АКПП. Привід – передній. Основний ринок збуту моделі – це Китай. Вартість оновленого кросовера стартує від 14 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти