Гібридний Megane надійшов у продаж: як виглядає новинка

Гібридний хетчбек Renault Megane E-Tech тепер доступний для замовлення у Великобританії за ціною від 29 495 фунтів, що еквівалентно 40 700 $. Перші автомобілі клієнтам приїдуть у вересні.

Для Megane доступна тепер тільки гібридна силова установка як в лінійці хетчбека, так і в лінійці універсалів.

На вибір доступно дві версії: Iconic і RS Line. Перша поставляється з 16-дюймовими легкосплавними дисками, переднім і заднім парктроніки, хромованими елементами і захисним склом. Також є безліч систем безпеки, включаючи попередження про виїзд з смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і автоматичнe дальнє світло.

У салоні є шкіряне кермо, двозонний клімат-контроль, атмосфернe підсвічування, оздоблення з матового алюмінію і чорна оббивка, а ще 10-дюймовий екран цифровий панелі приладів і 7-дюймовий тачскрін мультимедіа з можливістю підключення Android Auto і Apple CarPlay.

Ціни на Megane E-Tech RS Line починаються з 31 495 фунтів стерлінгів ($ 43 500). У цій комплектації вже є 17-дюймові легкосплавні диски, більш агресивний передній і задній бампер, камера заднього виду і функція паркування без допомоги рук.

Всередині є спеціальнe кермо, новий чохол важеля КПП, унікальна обробка приладової панелі і спортивні сидіння RS Line. Також збільшився в розмірах екран мультимедії до 9,2-дюймів.

Автомобіль комплектується 1,6-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном, літій-іонною акумуляторною батареєю на 9,8 кВт/ч і електродвигуном потужністю 64 кінські сили. Загальна потужність становить 158 к.с. і 360 Нм крутного моменту, а розгін до 100 км/год займає 9,4 секунди. Запас ходу чисто на електротязі складає 48 км.

При підключенні до трифазної розетки повністю зарядити акумулятор можна за 4 години 15 хвилин. Також Renault дає гарантію на акумулятор протягом восьми років або більше 160000 км. пробігу.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти