Це не справедливо: в КМДА розповіли, чому у дворах Києва доведеться платити за парковку

У Києві вирішили брати плату за паркування у дворі. Таке рішення прийнято у зв’язку з нестачею місць для паркування. До того ж заповнені двори заважають проїзду «швидких» і «пожежних» машин, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Жителів столиці такі заходи обурили. Парковка у дворі буде платною з 8:00 до 22:00, однак на думку людей, ця сума вже входить в оплату комунальних послуг на прибудинковій території.

Радник заступника голови КМДА каже, що 200-300 гривень, які платять мешканці, йдуть на тільки прибирання біля будинку. Чиновник упевнений, що паркувальні місця біля будинків розраховані на те, щоб жителі будинків під’їжджали, вивантажували речі додому і їхали далі. До цього влада планувала, що у більшості мешканців будуть свої паркувальні місця або гаражі.

Чиновник заявляє, що тим, хто не встигає паркуватися перед будинком, доводиться платити за місце для паркування на стоянці, і це несправедливо. При цьому за прибудинкову територію всі платять однаково.

Також існує система, згідно з якою люди можуть безкоштовно залишати у дворах машини на місяць. Однак через це не залишається місця для гостей будинку або швидких і пожежних машин.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти