Новий кросовер Citroen C5 показали на живих фото

Компанія Citroen вирішила оновити кросовер C5 Aircross, який вийшов 4 роки тому, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Прототипи вже проходять дорожні випробування. Камуфляж приховує зовнішність авто, але деякі зміни розгледіти все ж вийшло. Так, новинка отримала модернізовану грати радіатора, видозмінений бампер і інші захисні накладки Airbump. Оптика залишилася тією ж форми, але з іншою начинкою.

Інтер’єр не показали, але передбачається, що салон оснастять нової цифрової приборки, системою мультимедіа з більшим екраном і розширеним пакетом систем допомоги водієві. Оновиться і оздоблення салону. Лінійка моторів не розширені. Залишаться ті самі 1,2-літровий трициліндровий бензиновий турбодвигун на 130 к.с. і 1,6-літрова турбочетверка з віддачею 180 л.с.

Також в строю залишиться варіант з 1,5-літровим чотирициліндровим турбодизелем потужністю 130 к.с. і гібрид з 1,6-літровим двигуном і електромотором. До всіх агрегатів йде 6-ступінчаста МКПП або 8-діапазонна АКПП. Дебют новинки запланований на 2021 рік, а на ринок модель надійде не раніше 2022 року. Ціна не названа, але актуальна версія коштує від 31 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти