Audi готує повністю електричний кабріолет: відео

Компанія Audi планує показати на автосалоні в Мюнхені цілих три концепти автомобілів. Зображення одного з них, Audi Grand Sphere, вже опубліковані. На черзі друга модель – Audi Skysphere, передає «Твоя МАШИНА» .

Ці три моделі показують прагнення виробника до електрифікації. Як відомо, Audi припинить розробку ДВС в 2026 році, тому концепти стануть однією зі сходинок на шляху до мети. Новинки повинні продемонструвати нову автономну силову установку.

За ескізами та відео зрозуміло, що Audi Skysphere – це концептуальний кабріолет. За рахунок величезної передньої кришки, вітрового скла і віддаленої задньої частини автомобіль отримав спортивний вигляд, а короткі моменти виділяють електричний силовий агрегат. Передня оптика зроблена тонкої і гострої, а решітка радіатора оточена великою кількістю світлодіодів.

Компанія поки нічого не говорить про технічні характеристики і оснащенні машини. Відомо лише, що новинка отримала автономну систему водіння, яка дасть максимальний відпочинок водієві.

Дебют Audi Skysphere відбудеться 10 серпня в Малібу (США), а публічний виступ буде проведено через 2 дня на конкурсі дизайнерів в Пеббл-Біч (Каліфорнія).

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти