Haval показав свій найрозкішніший кросовер

Марка Haval анонсувала новий кросовер Shenshou, що перекладається як «Звір». У перший раз виробник показав модель на автосалоні в Шанхаї, який пройшов у вересні 2020 року, передає «Твоя МАШИНА» .

У липні були опубліковані перші фотографії новинки. На машині можна було побачити відразу кілька шильдиків з різними назвами.

Зараз з’явилися нові зображення кросовера. Haval Shenshou зовні майже не змінився в порівнянні з попередником. З нововведень з’явилися тільки купеподібний кузов, ходові вогні під кромкою капота, висувні дверні ручки, яскраві декоративні вставки і роздвоєний спойлер.

Салон поки не показали. За попередньою інформацією, в машині з’явиться цифрова приладова панель і система мультимедіа з великим екраном. Також в автомобілі буде здійснюватися настройка і управління системами автомобіля за рахунок системи Coffee Intelligence.

Новинку можна буде придбати з бензиновим 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 184 к.с., до якого йде, можливо, «робот». Потім у продажу з’явиться версія з двомоторною гібридною установкою Lemon DHT на базі 1.5т.

Продажі Haval Shenshou в Китаї почнуться до кінця 2021 року. Очікується, що новинка стане найдорожчою моделлю в лінійці. В інших країнах, швидше за все, машина буде продаватися під іншою назвою.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти