Hyundai показала брутальну версію нового Santa Fe

Компанія Hyundai представила нову версію моделі Santa Fe XRT, яка стала виглядати більш агресивно.

Новинка виділяється чорними накладками на передньому і задньому бамперах, чорною матовою решіткою радіатора, темними корпусам дзеркал заднього виду і рейлінгам на даху. Помітного стилю надають молдинги на бокових дверях, ексклюзивні підніжки і темні 18-дюймові колісні диски. У салоні змін не відбулося.

Всередині автомобіля є 12,3-дюймова цифрова приладова панель, мультимедійна система з 8-дюймовим екраном і підтримкою бездротових Android Auto і Apple CarPlay. Сидіння комплектуються підігрівом, кермо виконане зі шкіри, а також присутній бездротовий зарядний пристрій для смартфона і двозонний клімат-контроль. Пакет систем допомоги водієві включає асистента утримання в смузі руху, систему запобігання зіткнень і допомогу у виявленні пішоходів і велосипедистів.

Під капотом такого Santa Fe може розташовуватися 2,5-літровий двигун потужністю 191 кінська сила (246 Нм) і 2,5-літровий турбодвигун з віддачею 277 л.с. і 422 Нм крутного моменту. Обидва мотори агрегатуються з 8-ступінчастою АКПП. Привід може бути або передній або повний. Ціна на автомобіль починається з позначки 32 000 доларів і доступний він поки тільки на ринку США.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти