Дешевий новий кросовер за $ 11 000 від General Motors помітили на дорозі

У 2021 році на автосалоні в Шанхаї General Motors спільно з SAIC представили кросовер Wuling Xingchen. Нещодавно новинку помітили на вулиці, Фотошпигуни змогли зняти навіть салон, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Серійний варіант нічим не відрізняється від прототипу. Довжина досягає 4594 мм, ширина – 1820 мм і висота – 1740 мм при колісній базі 2750 мм. Кросовер отримав кузов з плавними лініями без зайвих виштамповок і кутів, вузькі фари зі світлодіодними ДГЗ, візуально з’єднані з широкою гратами радіатора, контрастну дах і великі колеса.

У салоні встановлена ​​цифрова приладова панель, мультимедійна система з «ширяє» екраном і трехспицевое мультифункціональний рульове колесо. Обробка виконана зі світлої шкіри з чорними акцентами. Рухає машиною 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 147 к.с. Привід – передній.

Ціна Wuling Xingchen починається від 11 000 доларів. Спочатку новинку можна буде купити тільки в Китаї, але пізніше модель надійде і на інші ринки. Україна до цього списку не входить.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти