Volkswagen оновив кросовер Tiguan

Не так давно компанія Volkswagen представила оновлений Tiguan. Тепер виробник оголосив мінімальну ціну новинки – 25 995 доларів. У США кросовер почне продаватися в третьому кварталі 2021 року, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Tiguan S 2022 на 750 доларів дорожче попередника. Новинка отримала більш виразну передню частину зі світлодіодними фарами і оновлені 17-дюймові легкосплавні диски. У салоні встановлені нові передні сидіння з підігрівом і цифрова приборка з 8-дюймовим дисплеєм.

Версія Tiguan SE буде коштувати 29 495 доларів і відрізняється більш цікавим дизайном з сріблястими рейлінгами на даху і великими 18-дюймовими легкосплавними дисками. Також машина обладнана склоочисниками з датчиком дощу, задніми дверима з електроприводом і дзеркалом заднього виду з автоматичним затемненням.

У салоні знаходяться сидіння зі штучної шкіри з підігрівом, двохзонна система клімат-контролю, бездротове зарядний пристрій для смартфона і сучасна інформаційно-розважальна система. Допомагати водієві буде набір систем, в який входять адаптивний круїз-контроль з функцією Stop and Go, активний монітор сліпих зон і система утримання смуги руху.

За 32 295 доларів можна буде придбати комплектацію Tiguan SE R-Line Black, яка отримала більш агресивну зовнішність з бамперами R-Line і 19-дюймовими колесами з чорною обробкою. Також машина виділяється панорамним люком, шкіряним кермом, системою зовнішнього освітлення та системою паркувального контролю.

Найдорожчою версією став Tiguan SEL R-Line за 36 595 доларів. Автомобіль має повний привід, 20-дюймові легкосплавні диски, адаптивну систему переднього освітлення, автоматичний дальнє світло, систему допомоги при парковці і технологію розпізнавання дорожніх знаків. Також салон обладнаний 10,25-дюймової цифровий панеллю приладів, GPS-навігацією, підігрівом керма, вентильованими передніми сидіннями, 8-позиційним пасажирським сидінням з електроприводом і аудіосистемою Fender.

У всіх версіях під капотом знаходиться 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 184 к.с. і 300 Нм. До нього йде 8-ступінчаста АКПП, яку за 1500 доларів можна з’єднати з додатковою системою повного приводу.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти