Гібридний Range Rover нової генерації показали на шпигунських фотографіях

Range Rover нової генерації помітили під час випробувань, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Британська компанія розпочала тести гібридної версії Range Rover. Фотошпигуни поділилися знімками новинки. За наліпкою у верхньому кутку лобового скла і додаткового люка можна зрозуміти, це електрифікована модель. Актуальна гібридна версія під індексом P400e має потужність 404 к.с. і запас ходу на електротязі 30 км.

Прем’єра новинки очікується в кінці 2021 року або початку 2022 року. На шпигунських знімках видно, що великих змін у дизайні не буде. Деякі елементи виконані в стилі Velar, наприклад, передня оптика. Побудований автомобіль буде на архітектурі MLA (Modular Longitudinal Architecture).

Позашляховик отримає широку лінійку силових установок. Гібрид стане більш продуктивним, а запас ходу на одному заряді побільшає.

До цього компанія заявляла, що це буде найбільша високотехнологічна модель за всю її історію. Автомобіль стане більш розкішним, щоб скласти конкуренцію Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan. Очікується і повністю електричний варіант з батареєю на 100 кВтч і запасом ходу 480 км.

Виробництво Range Rover буде налагоджено в Соліхаллі.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти