Mazda створила кросовер CX-7

Новий кросовер Mazda CX-7 2023 року може стати своєрідним поділом між CX-5 і CX-9 і гібридною технологією Toyota. Ціна новинки очікується в районі 30 тис. доларів, передає «Твоя МАШИНА» .

Орієнтуючись на широкий попит на позашляховики, компанія Mazda вирішила не відставати від трендів для підвищення конкурентоспроможності. Гібридний позашляховик CX-7 може добитися великих продажів. Зараз лінійка позашляховиків компанії включає в себе CX-30, CX-5 і CX-9, а CX-7 побудований разом з новою Toyota Corolla Cross 2022 року в Алабамі. Новинка оснащена бензиново-електричною силовою установкою марки Toyota.

У той же час застарілий седан Mazda 6 і тісний субкомпактний позашляховик CX-3 будуть продаватися тільки в США, а більш сучасний CX-30 залишається на глобальному ринку.

Однак виробнику не вистачає сучасного гібридного автомобіля. Справа в тому, що компанія вибрала інноваційну технологію ДВС, але вона не прижилася в США. Тому тепер Mazda покладається на десятирічні інвестиції Toyota в гібридні технології.

Ймовірно, Mazda відмовиться від силових агрегатів Corolla Cross і перейде на гібридні 2,5-літів установки I-4 від Toyota. Мала ймовірність, що CX-7 буде оснащуватися м’якої гібридною системою Mazda e-Skyactiv-G. Швидше за все, модель отримає двигун Skyactiv-G з гібридною системою Toyota. Таку комбінацію компанія дослідила кілька років тому, але так і не реалізувала.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти