Новий Ford Focus готовий до виробництва

Ford завершив виробництво деяких автомобілів для ринку США, а більше уваги став приділяти кроссоверам, позашляховикам і вантажівкам. В Америці це означало припинення виробництва Ford Focus, який існує на інших ринках і його дизайн потребує оновлення.

Вперше оновлену модель вдалося сфотографувати на початку цього року і це був Focus Active з мінімальною кількістю камуфляжу.

На фотографіях видно, що хетчбек не змінив велику частину дизайну, а замість цього трохи змінили стилістику. Очікується, що оновлена ​​модель отримає інші фари, бампер, новий дизайн і модифіковану решітку радіатора.

У задній частині зміни стосуватимуться тільки елементів освітлення. Очікується, що всередині Ford оновить мультимедійну систему, додавши екран більшого розміру. Він також може отримати останню версію програмного забезпечення SYNC 4.

Що стосується силового агрегату, то швидше за все змін не відбудеться. Ford не повідомив, коли відбудеться дебют оновленого Focus. За одними чутками, Ford проведе презентацію в кінці 2021, а інші припускають, що вона може відбутися на початку 2022 року.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти