Співробітник дилерського центру Chevrolet розігнався на клієнтському Corvette до 240 км/год

У Каліфорнії власник Chevrolet Corvette восьмої генерації звернувся до офіційного дилера марки в місті Фрімонт зі скаргою на сторонній шум в моторі.

В ході діагностики з’ясувалося, що проблема полягала в ослабленому кріпленні одного з високовольтних проводів. Несправність швидко усунули і віддали автомобіль господарю. Але коли він переглянув записи бортового відеореєстратора, які були зроблені в період знаходження автомобіля на ремонті, то був сильно ошелешений.

З’ясувалося, що один із співробітників офіційного дилера Chevrolet у Фрімонті вирішив покататися на клієнтському автомобілі зі швидкістю 240 км/год в досить щільному потоці автомобілів на шосе 880.

Після побаченого власник суперкара звернувся в поліцію і надав їм запис з реєстратора, а також зажадав пояснень від дилерського центру. Представники диллера марки не повідомили яке покарання призначить поліція за настільки небезпечне водіння на дорозі загального користування, але вже відомо, що фахівець, після такої тестової поїздки був звільнений.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти