Нову модель Nissan повністю розпродали до оголошення ціни

На початку квітня цього року японський виробник Nissan анонсував прощальні версії суперкара Nissan GT-R – NISMO і NISMO Special Edition. Лімітована партія з 300 автомобілів швидко знайшла своїх власників. При цьому вартість цих ексклюзивних автомобілів стала відома тільки пару днів назад.

Nissan GT-R Nismo був оцінений в 217 760 $, ціна Nissan GT-R Nismo Special Edition – 221 850 $. Незважаючи на високу вартість, більшість покупців віддали перевагу дорожчій версії.

Спорткар GT-R Nismo Special Edition має капот з нефарбованого карбону і ковані диски діаметром 20 дюймів. Крім того, по частині техніки теж були внесені деякі зміни, а саме: унікальні поршневі кільця, шатуни, колінчастий вал, маховик і пружини клапанів, тим самим мотор став краще “крутитися”. Однак на показниках потужності все вищеперелічене не відбилося. Автомобіль під капотом має 3,8-літровий V6 потужністю 600 к.с. і 652 Нм.

Також дані автомобілі комплектуються супортами Brembo і вуглецево-керамічними дисками (410 мм спереду і 390 мм ззаду), які є найбільшими з тих, що коли-небудь встановлювалися на японські спорткари.

До слова, історія Nissan GT-R почалася в 2007 році. На конвеєрі він протримався 14 років, протягом яких зазнавав кілька модернізацій.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти