Haval готується відібрати покупців у Range Rover

У квітні на Шанхайському автосалоні компанія Haval показала прототип кросовера X DOG. Уже з’явилися зображення серійного варіанту моделі, передає «Твоя МАШИНА» .

Дизайн товарної версії майже не відрізняється від концепту. Зовнішність Haval X DOG буде брутальної, і модель, можливо, зможе перетягти клієнтів Range Rover. Також автомобіль отримає кузов з незграбними формами, округлі фари, масивну решітку, широкі колісні арки, великі колеса і висувні дверні ручки.

Зображень салону немає, проте його сфотографували під час показу на автосалоні. Машина буде оснащена цифровою приборки, системою мультимедіа з великим екраном, окремим сенсорним блоком для управління клімат-контролем, слотом для бездротової зарядки смартфона і рульовим колесом з невеликим дисплеєм, який, ймовірно, не дійде до серійної версії.

Під капотом встановлений 2,0-літровий турбодвигун потужністю 245 к.с., що працює з АКПП і повним приводом. Також обіцяна гібридна версія, але її характеристики не розкриті. Офіційно позашляховик дебютує до кінця 2021 року, а в продаж надійде не раніше 2022 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти