Toyota пропонує нові автомобілі, але грошей за них не просить

Компанія Toyota запустила досить незвичайну акцію, яка дозволить фермерам отримати нові автомобілі. Їм пропонують обміняти урожай на пікап Hilux, позашляховик Fortuner або кросовер Corolla Cross, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Все здійснюється гранично просто. Новий автомобіль можна отримати в обмін на урожай кукурудзи або сої. У дилерському центрі Toyota фахівець оцінить його за ринковою вартістю і прийме в якості оплати. Компанія пішла на такий крок не просто так. В даний момент близько 16% продажів Toyota Hilux припадають на агробізнес.

Партнером в проекті Toyota Barter стала фірма NovaAgri, яка займається залізничними перевезеннями і управляє зерновими складами та експортними терміналами в Бразилії. Вона відповідає за реалізацію кукурудзи і сої, яку отримує Toyota. Перший бартер був здійснений в 2019 році в окремих районах Бразилії, зараз же програму планують здійснювати по всій країні.

У Бразилії передньопривідний Hilux з однорядною кабіною і 2,8-літровим дизелем коштує 38 150 доларів, а задньопривідний з дворядною кабіною і 2,7-літровим атмосферником – 36 990 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти