Китайці вирішили перемогти Skoda Octavia за допомогою дешевої потужної моделі

Незабаром на ринку з’явиться китайський ліфтбек Changan Uni-V, який складе конкуренцію Skoda Octavia, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль вже бачили на шпигунських фото і тизерних знімках. Тепер в Мережі з’явилися патентні фото. Модель отримала Безрамковий решітку радіатора з оригінальним малюнком, вузькі фари зі світлодіодними ДГЗ і висувні дверні ручки. Задні ліхтарі розтягнулися на всю ширину кузова, а бампери виконані в агресивному стилі. Спортивний вигляд автомобілю додають два великих патрубки випускної системи і висувне антикрило.

Габарити Changan Uni-V становлять 4680х1838х1430 мм при колісній базі 2750 мм. Салон виконаний в стиліста кросовера Uni-T, а цифрова приборка і система мультимедіа об’єднані в один величезний екран. Також машина оснащена безліччю систем безпеки і допомоги водієві.

Під капотом буде встановлений 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 188 к.с. Можливо, пізніше з’являться версія з 2,0-літровим мотором і гібридний варіант. Представлений автомобіль буде на автосалоні в Гуанжоу. Ціни поки не названі, але варто орієнтуватися на цінник в 15 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти