Nissan придумав альтернативу новому Qashqai

Марка Venucia створена спільними зусиллями компаніями Nissan і Dongfeng. Спочатку передбачалося випускати під брендом тільки перелицьовані моделі Nissan, але потім у марки з’явилися власні автомобілі. Першим став кросовер Star, а тепер готується вийти Venucia V-Online, передає «Твоя МАШИНА» .

Дебют новинки відбудеться вже найближчим часом. Зараз стали відомі деякі технічні подробиці і зовнішність машини. Новинка буде побудована на тій же платформі, що і Venucia Star. Довжина складе 4562 мм, ширина і висота – 1917 і 1617 мм відповідно при колісній базі 2700 мм. Схожі габарити має новий Nissan Qashqai.

V-Online виглядає стильно і сучасно. Модель отримала незграбний кузов з оригінальними виштамповками з боків, вузьку світлодіодну оптику, масивну решітку радіатора і спойлер на даху.

У салоні найбільше виділяється величезний екран, який об’єднує в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему. В кабіні майже повністю відсутні фізичні кнопки, все управління здійснюється за допомогою сенсорів.

Автомобіль оснащується 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 190 к.с. і 260 Нм. Також з’явиться гібридна версія на основі того ж мотора, який доповнять 48-вольта стартер-генератором. Привід тільки передній.

Продаватися машина буде тільки в Китаї. Початкова ціна складе 19 500 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти