Bentley представив найрозкішніший седан в своїй історії

Седан Flying Spur, що прийшов на зміну Mulsanne, став флагманом компанії Bentley. Тепер модель отримала ще більш розкішну версію. Вона розроблена спільно з ательє Mulliner. Новинка представлена ​​на виставці в Монтереї в США, передає «Твоя МАШИНА» .

Це третя модель в лінійці Collections. Автомобіль побудований так само, як купе і кабріолет Continental GT Mulliner, які представили в минулому році.

Bentley Flying Spur Mulliner отримав спеціальну подвійну решітку радіатора, ще одну хромовану нижню решітку, що світиться висувну носову частину Flying B, сірі 22-дюймові колеса з саморегульованими центральними вставками, решітки крил з написами Mulliner.

На купе схожий і інтер’єр автомобіля. Салон оформлений в восьми варіантах кольорів, де поєднуються шкіра і вишивка. У стандартну комплектацію входить пакет Mulliner Driving Specification, тобто шви на кріслах і дверних панелях виконані спеціально для цієї моделі.

Центральна консоль в салоні має високотехнологічну ребристу поверхню з ромбоподібним рифленням, а в задньому ряду знаходиться стіл зі шпону. Ключі від всіх машин серії видаються в спеціальних футлярах ручної роботи, дизайн яких відповідає інтер’єру.

До слова, Flying Spur став першим гібридом, в розробці якого брали участь фахівці Mulliner. Оснащується автомобіль двигунами V8 і V12, більш розкішна версія обладнана 2,9-літровим V6 потужністю 544 к.с., який представили цього літа. З ним седан розганяється до 285 км / ч., А сотню набирає за 4,3 секунди. Запас ходу на електротязі складає 40 км.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти