У мережі показали салон нового компактного кросовера Hyundai

У Мережу потрапили скетчі нової моделі Hyundai Casper – самого компактного кросовера марки, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка отримає віртуальну панель приладів і великий екран інформаційно-розважальної системи. Суперечачи тренду на мінімалізм, в салоні знаходиться безліч фізичних кнопок і перемикачів. Очікується, що це буде найдоступніша модель виробника. В першу чергу автомобіль з’явиться в Індії.

Кросовер побудований на платформі К1, яка лежить в основі хетчбека Santro і седана Aura. Тобто особливих позашляхових здібностей у Casper не буде. Машина отримає тільки передній привід, а під капотом буде знаходитися економічний 1,1-літровий або 1,2-літровий бензиновий мотор.

До цього компанія показувала тизери новинки, де був розкритий дизайн нестандартної двох’ярусної оптики з круглими фарами і задніх ліхтарів з малюнком, складеним з безлічі трикутників. Габарити кросовера будуть трохи більше класичної трехдверной Lada Niva, а довжина не перевищить 4 метрів.

Виробництво буде налагоджено на заводі Hyundai Motor Company в Кванджу (Корея). Там планують збирати 70 000 машин щорічно. За неофіційними даними, в Південній Кореї мінімальна ціна складе 6 000 доларів. Ціни для Індії і дата прем’єри поки не оголошені.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти