У Києві “заблоковано” роботу інспекції з паркування: автомобілі не евакуюють

У Києві на невизначений час поки припинили евакуювати автомобілі через блокування роботи інспекції з паркування. Правоохоронці вилучили у інспекції сервери і робочі станції у справі про перевищення службового становища керівництвом інспекції.

В Офісі генпрокуратура заявили, що п’ять чиновників КМДА підозрюють в перевищенні службових повноважень. Тому зараз в Києві не евакуюють автомобілі, які неправильно припарковані та заважають дорожньому руху, заявив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

За інформацією Генпрокуратури, один з керівників Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і керівництво інспекції з паркування безпідставно евакуювали автомобілі на штрафмайданчик. За можливість забрати автомобіль вони нібито вимагали у водіїв суму, яка вдвічі перевищувала офіційний тариф.

“Щодня члени групи повинні були складати 300 актів, на підставі яких приватні служби евакуювали транспортні засоби. Щоб виконувати “денний план”, вони вдавалися до хитрощів – у припаркованого автомобіля встановлювали знак “Дорожні роботи”, – заявили в Генпрокуратурі.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти