Компанія Apple випустить першу машину: подробиці

У 2015 році з’явилася перша інформація про початок розробки автомобіля Apple iCar, але тоді компанія ще не заявляла про випуск свого безпілотника. Зараз стало відомо про співпрацю Apple з компаніями SK і LG, передає «Твоя МАШИНА» .

Проект отримав назву Project Titan, а працювали над ним 600 інженерів під керівництвом головного дизайнера Apple Джоні Айва. У машині будуть застосовані вже існуючі напрацювання компанії: сенсори, акумулятори та програмне забезпечення.

iCar планувався повністю автономним. Пізніше з’явилася інформація, що компанія задумалася про створення власного автопілота, якого подавали б іншим виробникам. Однак все одно регулярно згадували про створення свого автомобіля.

У 2019 компанія звільнила 200 співробітників, які брали участь у проекті Titan. Це пов’язано з плановою реструктуризацією та перенаправленням робочих на інші проекти.

Потім з’являлася суперечлива інформація. Писали, що Apple збирається співпрацювати з такими концернами, як Hyundai і Nissan, але в той же час публікували і новини про призупинення проекту.

Згідно з останніми даними представники Apple їздили в Південну Корею. Там компанія домовлялася з LG, SK, Hanwha і канадської Magna International. Але поки ніхто не підтвердив кооперацію, тому робити висновки ще рано.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти