Новий ЛуАЗ «Волинь» з електромотором: що це за позашляховик

Український позашляховик ЛуАЗ-969 випускався з 1966 по 1992 рік. Це перший масовий автомобіль підвищеної прохідності з заднім мостом, випущений в СРСР, передає «Твоя МАШИНА» .

До наших днів модель не дійшла, але дизайнери вирішили представити, як би виглядала його сучасна версія. На рендера представлений футуристичний, стильний автомобіль зі збереженим незграбним дизайном.

Машина отримала витягнуту передню частину, світлодіодну оптику, приховані дверні ручки, камери замість дзеркал заднього виду і аеродинамічні колеса, взуті в «зубасті» шини. Лючок роз’єму для підзарядки на задніх крилах говорить про те, що це електромобіль. Головною фішкою стали задні ліхтарі.

Салон представлений тільки на скетчі. Передня панель виглядає мінімалістично, також видно односпіцевое рульове колесо з невеликим круглим екраном по центру і систему мультимедіа, дисплей якої прихований в невеликому відсіку з кришкою.

Машину може перевозити двох пасажирів, також є місткий багажник. Проект виглядає цікаво, проте в життя навряд чи втілиться.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти