Найдешевший Toyota Land Cruiser: що відомо про новинку на даний момент

Пару місяців назад відбувся дебют нового Toyota Land Cruiser 300. Тепер до виходу готується найдешевша модель лінійки – Toyota Prado, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Актуального покоління вже 12 років, і за цей час уже було не одне оновлення. Нарешті, настав час наступної генерації. Спочатку була інформація, що прем’єру призначено на 2023-2024 рік, але дату перенесли на 2022 рік.

Позашляховик залишиться рамним, але кузов буде повністю перероблений. Дизайн буде відповідати цьому стилю, деякі риси будуть схожі з Land Cruiser 300. Салон стане багатшим і сучасніше. Він отримає нову цифрову приладову панель і мультимедійну систему, а також нові системи допомоги водієві і асистентів безпеки.

Очікується, що новинка буде побудована на платформі GA-F. Таке рішення зменшить масу і підвищить керованість. Вперше в моторному лінійці з’явиться гібридна силова установка. Вона буде складатися з 2,5 або 2,7-літрового бензинового двигуна і електромотора.

Також буде варіант з 2,8-літровим чотирициліндровим турбодизелем на 200 к.с. і 500 Нм. Можливо, агрегат замінять 3,3-літровим мотором V6 з двома турбінами потужністю 304 к.с. і 700 Нм. Альтернативою може стати 3,5-літровий бензиновий V6 з віддачею 415 л.с. і 650 Нм.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти