Підлітки знайшли занедбану колекцію класичних автомобілів: відео

У Ріу-Гранді-ду-Сул (Бразилія) підлітки вирішили записати оригінальне відео для свого каналу в покинутій будівлі, якa була зайнята старими машинами. Серед них – Ford Model T, Citroеn DS, Chevrolet Corvair, Fiat 124 Sport Coupе, Renault Dauphine, Morris Oxford, Simca 8 і Hudson Hornet.

На другому поверсі підлітки знайшли купе і кабріолет Austin A90 Atlantic, Chrysler Airflow, купе Ford 1938 і 1940 років, фургон Ford 1951 року народження, Standard Vanguard, Renault Gordini, Ford Consul, Ford Taunus і навіть триколісний пікап Goliath! Крім автомобілів тут знаходилася технічна бібліотека, деталі від машин, колекція бензонасосів і реконструкція старого кафе.

Хлопці почали відкривати машини і просто лазили по ним. Деякі і зовсім вирішили нашкрябати смутні знаки на кузовах раритетних авто. Після публікації цього відео порушників порядку знайшла поліція і провела з ними і батьками виховну бесіду. Як виявилося вони забралися в приватний музей, який функціонував у 2000-х.

Після смерті власника спадкоємці не змогли прийти до спільного рішення, тому просто замкнули ангар, залишивши його без нагляду. Тому з часом музей став виглядати як покинутий будинок. Але після цієї події власники вивезли частину дорогих машин, а решта відмили і виставили на продаж. Наприклад, Fiat 124 Sport Coupе намір продати за 65 000 реалів (12372 $).

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти