Компанія Mahindra розробила кросовер для небагатих країн

Кросовер XUV700 має схожість з XUV500, який він замінює, але йому все ж вдалося отримати свою власну унікальну ідентичність.

Дизайн передньої решітки радіатора, новий логотип компанії, C-образні ДХВ, гострий дизайн задніх ліхтарів і навіть висувні дверні ручки – все це допомагає створити свіжий зовнішній вигляд.

Усередині новинки є два екрани з діагоналлю 10,25 дюйма. Незважаючи на те, що це трьохрядний позашляховик, навіть для пасажирів останнього ряду може бути достатньо місця.

У топ-версіях автомобіль має сім подушок безпеки, АBS, ESP, камери кругового огляду, електронне стоянкове гальмо, екстрене автогальмування, адаптивний круїз-контроль з обмежувачем швидкості, утримання в смузі, моніторинг сліпих зон, розпізнавання дорожніх знаків і сонливості водія.

Під капотом може розташовуватися бензиновий агрегат на 200 к.с. і 380 Нм крутного моменту, а також дизельні двигуни потужністю 155 к.с. 360 Нм і 185 к.с. 420 Нм. У парі з цими моторами може бути як шестиступінчаста МКПП, так і шестиступінчаста АКПП. Розгін до 100 км/год займає 5 секунд.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти