Renault Trafic перетворили в 5-зірковий готель на колесах

Компанія Renault анонсувала незвичайний концепт-кар – кемпер під назвою Hippie Caviar Hotel. Базою для автомобіля став фургон Renault Trafic, передає «Твоя МАШИНА» .

Якщо оцінювати Hippie Caviar Hotel як готель, то Кемпер можна сміливо привласнювати 5 зірок. Всередині знаходиться ліжко розміром 195 х 145 см, яку можна трансформувати в залежності від мети – для сидіння або лежання. На даху також є велика і зручна мебльована тераса, де можна насолодитися прекрасним видом на околиці. Піднятися на дах можна по сходах.

Салон поділений на дві частини: «каюту» спереду і кімнату в задній частині автомобіля. Передня частина виконана в кольорі мигдальних пластівців, задня – в анодируваному сріблясто-сірому кольорі.

Інтер’єр оздоблений переважно натуральними матеріалами: екзотичним деревом, натуральними шерстю і льоном. Окремої уваги варта японський папір кольору васі.

Офіційно будинок на колесах Hippie Caviar Hotel буде представлений на міжнародній виставці автобудинків, фургонів і автомобільного туризму. Вона буде проходити з 27 серпня по 5 вересня в Дюссельдорфі (Німеччина).

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти