Електричний кросовер Renault Megane E-Tech вивели на фінальні тести

Компанія Renault готує новий електричний кросовер, який поповнить сімейство Renault Megane. Фотошпигуни дали можливість побачити зблизька Megane e-Tech electric, який представлять у вересні на виставці IAA в Мюнхені, передає «Твоя МАШИНА».

Megane e-Tech electic – це серійний варіант концепту Megane eVision, який показали в 2020 році. Завдяки фотошпигунів вже вдавалося побачити салон новинки, тепер же можна оцінити зовнішність машини.

Компанія Renault спробувала замаскувати Megane e-Tech electric під Citroen. Під плівкою приховані зайві деталі, які надають електрокару схожість з Citroen Airbumps. Однак такі риси, як уперта стійка C, підйом під задніми бічними вікнами і задні ліхтарі видали Megane e-Tech electric.

Довжина кросовера складе 4,2 метра. Новинка має багато відмінностей від актуального Megane. Електромобіль побудований на новій модульній платформі. Взагалі, Megane e-Tech electric не є наступником Megane.

Виробник заявив, що електрокар буде оснащений батареєю на 60 кВтг, якої вистачить на 450 км. Концепт Megane eVision мав електродвигун потужністю 217 к.с. і 300 Нм, який також може бути використаний в серійної версії.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти