Great Wall випустить новий кросовер у ретро-стилі

На міжнародному автосалоні в Ченду (Китай) покажуть близько 1500 моделей від 130 світових брендів, в числі яких буде марка WEY, що входить до складу концерну концерну Great Wall.

Однією з представлених моделей стане кросовер з ретро дизайном, позначається, індексом V72. Автомобіль стилізований під машини 50-х років. Новинка тримається в секреті, тому на тізері показали тільки передню частину. Кросовер отримав круглі фари, інтегровані в крила, масивну решітку радіатора, бампер з вбудованими світлодіодними протитуманними фарами і високий капот.

Знайти якісь подібності з конкретною моделлю тих часів складно. Новинка об’єднала в собі риси кількох моделей. Наприклад, чітко видно елементи радянського КІМ-10-50 1940 року і американського Pontiac Streamliner. Щодо технічної частини WEY V72 інформації немає.

Інсайдери стверджують, що кросовер розділить гібридну силову установку з моделлю Mocha, що складається з 2,0-літрового турбодвигуна на 214 к.с. і стартер-генератора на 48 В. До мотору йде 9-ступінчастий «робот». Більше подробиць з’явиться ближче до дати прем’єри, яка відбудеться 29 серпня.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти