Неіснуючий броньовик Toyota Land Cruiser 300 виставили на продаж

Toyota Land Cruiser 300 дебютував в червні, а перші поставки почалися тільки місяць тому. Але в Мережі вже з’явилося оголошення про продаж броньованої версії, передає «Твоя МАШИНА» .

Знаходиться “броньований” Land Cruiser 300 в російському Нижньому Новгороді. Продають машину за 182 400 доларів, що в два рази перевищує ціну звичайного LC 300 у виконанні 70th Anniversary (103 500 доларів), який ліг в основу броньованого варіанту.

Виробник “броньовика” невідомий. За даними ЗМІ, це фірмі RIDA. Клас захисту автомобіля – В6 / В7, тобто максимально допустимий для цивільних машин. Такий автомобіль може витримати влучення зі стрілецької зброї калібром 5,45 і 7,62 мм і осколки від ручних гранат на кшталт РГД-5 і Ф1.

В оголошенні вказало, що модернізація збільшила масу машини на 1150 кг. При цьому під капотом знаходиться той же 3,5-літровий V6 на 415 к.с., що йде з 10-ступінчастою АКПП і повним приводом. Наскільки позашляховик став повільніше, не повідомляється.

Однак якщо придивитися до фото і відео машини, то можна помітити, що це не броньована версія, а все той же звичайний LC 300. Можливо, так зацікавлена ​​компанія хоче визначити можливий попит на такий ексклюзивний броньовик, перш ніж починати його виробництво.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти