Hyundai скорочує виробництво автомобілів

Сьогодні практично всі світові автовиробники відчувають нестачу напівпровідників, через те, що під час карантину багато заводів були закриті і, як наслідок, не змогли випустити потрібний об’єм продукції.

Деяким компаніям вдалося викрутитися з даної ситуації, проте це вийшло не у всіх. Наприклад, Hyundai Motor активно скорочує об’єм випуску продукції. Вона вже зупинила частину ліній на заводі в Алабамі (США), а тепер готується скоротити частину змін на підприємстві в Джорджії.

Короткі зупинки виробництва істотно позначаються на обсягах випущених автомобілів. За даними інсайдерів, недопоставка за підсумками 2021 року може досягти 30%, що позначиться на фінансовому стані компанії, а вона, в свою чергу, підніме ціни на готову продукцію.

Аналітики стверджують, що нестача мікрочіпів буде спостерігатися і в наступному році, а це призведе до значного скорочення світового автовиробництва на 3-5 мільйонів одиниць продукції, що випускається. Виробники мікрочіпів всіляко намагаються покрити дефіцит, але кількість замовлень зростає з кожним днем.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти